Chin-Su Rybí omáčka 500 ml
Rybí omáčka je jednou ze základních surovin v asijské kuchyni. Je vyrobena z fermentovaných ančoviček. Používá se při tepelné úpravě masa, to-fu, či jako dochucovadlo nebo náhražka soli a dává jídlu jakousi komplexnější chuť.
Kategorie: | Doplňkové ingredience |
---|
Chin-Su Rybí omáčka 500 ml
Složení: Rybí extrakt (ančovičky, sůl, voda) (44%), voda, sůl (8%), cukr (7%), zlepšovače chuti (E621, E635), regulátory kyselosti (E260, E330), lososová příchuť, konzervanty (E202, E211), zahušťovadlo (E415), barviva (E150a, E120).
Alergeny: Výrobek obsahuje ryby a lepek.
Nutriční hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 310 kJ / 74 kcal / Tuky: 0 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g / Sacharidy: 10,6 g, z toho cukry: 8,0 g, / Bílkoviny: 7,9 g / Sůl: 21,9 g.
Skladování: Skladujte v suchu a temnu. Po otevření skladujte v chladničce.
Země původu: Vietnam.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.