Zpět na naše produkty

Sous-vide masa s dipy a omáčkami

PřePředstavte si čerstvé, osolené masíčko, které se ve vakuovém obalu ponoří do vody a tam se několik hodin za konstantní teploty nadnáší, dokud se nezačne úplně rozpadat. Naše maso připravujeme výhradně metodou sous-vide, při které si zachovává maximální množství prospěšných živin, přirozenou chuť a navíc zůstává krásně šťavnaté. K masům přidáváme ještě odlehčené verze dipů nebo omáčky, které pro vás připravujeme jen z těch nejkvalitnějších surovin a zeleniny pěstované u nás. Jednoduché a čisté složení zaručuje tu pravou autentickou chuť omáček, které všichni moc dobře známe z dětství. Některé jsme odlehčili a do většiny ani nepřidáváme mouku, protože to zkrátka není třeba. Přesvědčte se sami a ochutnejte třeba naši zeleninou nabitou svíčkovou.