Získejte slevu 15 % na první nákup! Stačí se registrovat.
5 hodnocení

Celozrnné krekry pohankové 200 g

Nečekaná návštěva a vy nemáte rohlíky na jednohubky? Žádný problém! S pohankovými krekry vykouzlíte během chvilky netradiční pohoštění, na kterém si všichni pochutnají.

V čem krekry vynikají?

  • Jsou pečeny z pohankové mouky.
  • Obsahují lněná a slunečnicová semínka a tím pádem i zdraví prospěšné tuky.
  • Výborná svačina nebo večeře, hodí se snad ke každé příležitosti.


Ideální jako alternativa pečiva.

Inspirativní recepty pro tento produkt:

POHANKOVÉ KREKRY S TVAROHOVÝM SÝREM A HRUŠKOU

POHANKOVÉ KREKRY S TVAROHOVÝM SÝREM A MRKVÍ

Další inspirativní recepty najdete ZDE.

Skladem
79 Kč 39,50 Kč / 100 g
Kategorie: Objednat jídlo
Hmotnost: 0.2 kg
Chod: Snídaně, Svačina
Peblo produkty: Celozrnné krekry

Tuto variantu celozrnných krekrů vyrábíme z přirozeně bezlepkové pohankové mouky. Pohanka bývá často opomíjenou surovinou, přestože v sobě tato tradiční pseudoobilovina ukrývá řadu tělu prospěšných látek. Řeč je zejména o rutinu, který posiluje naše cévy. K pohankové mouce jsme také přidali zdraví prospěšná slunečnicová a lněná semínka, díky kterým získáte nepostradatelné nenasycené mastné kyseliny. Zkuste krekry přikusovat k salátu, krémové polévce nebo je potřete oblíbenou pomazánkou. Pokud zrovna nemáte čas na přípravu svačiny, přibalte si je s sebou do kabelky, určitě vás potěší jejich skladné balení.

Složení: 66 % mouka pohanková celozrnná, slunečnicové semínko, len hnědý, olej řepkový, sůl, kypřící prášek.

Alergeny: Obsahuje velmi nízký obsah lepku.

Nutriční hodnoty na 100 g potraviny: energetická hodnota 1752 kJ, tuky 17 g, z toho nasycené mastné kyseliny 1 g, sacharidy 54 g, z toho cukry 0,1 g, vláknina 6,8 g, bílkoviny 11 g, sůl 1,8 g.

Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním zářením. Po otevření zkonzumujte do 3 dnů.

Země původu: Česká republika

Expirace: Spotřebujte do data uvedeného na obalu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: