Získejte slevu 15 % na první nákup! Stačí se registrovat.
5 hodnocení

Celozrnné krekry žitné 200 g

Mít doma pořád čerstvý chléb není jen tak, mít ale ve spíži tyhle trvanlivé krekry? To je naprostá hračka a hlavně jsou skvělé, když chléb dojde nebo potřebujete něco na cestu, co dlouho vydrží.

V čem krekry vynikají?

  • Jsou pečeny z celozrnné žitné mouky, díky které mají vysoký obsah vlákniny.
  • Obsahují lněná a slunečnicová semínka a tím pádem i zdraví prospěšné tuky.
  • Mají příjemnou oříškovou chuť a skvěle doplní svačinu nebo večeři.


Ideální jako alternativa pečiva.

Inspirativní recepty pro tento produkt:

ŽITNÉ KREKRY S TVAROHOVÝM SÝREM A JABLKEM

ŽITNÉ KREKRY S TVAROHOVÝM SÝREM A PAPRIKOU

Další inspirativní recepty najdete ZDE.

Skladem
59 Kč 29,50 Kč / 100 g
Kategorie: Objednat jídlo
Hmotnost: 0.2 kg
Chod: Snídaně, Svačina
Peblo produkty: Celozrnné krekry

Víme, že žitná mouka je nutričně hodnotnější než klasická pšeničná, proto jsme v případě těchto krekrů sáhli právě po ní. Krekry se tak stávají bohatým zdrojem vlákniny, který vás dobře zasytí. Slunečnicová a lněná semínka navíc krekry obohatí o zdraví prospěšné nenasycené mastné kyseliny. Zkuste své hosty překvapit netradiční variantou obloženého chlebíčku a vyměňte běžné pečivo za křehký žitný krekr. Nejen, že jim dopřejete jedinečný křupavý zážitek, ale také je možná potěšíte zdravější a netradiční alternativou občerstvení. Pokud sháníte něco malého na zahnání hladu s sebou do kabelky nebo batohu, určitě vás potěší skladné balení.

Složení: 66 % MOUKA ŽITNÁ CELOZRNNÁ, slunečnicové semínko, len hnědý, olej řepkový, sůl, kypřicí prášek.

Alergeny: Obsahuje lepek.

Nutriční hodnoty na 100 g potraviny: energetická hodnota 1727 kJ, tuky 17 g, z toho nasycené mastné kyseliny 1,2 g, sacharidy 45 g, z toho cukry 0,6 g, vláknina 14 g, bílkoviny 15 g, sůl 1,8 g.

Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním zářením. Po otevření zkonzumujte do 3 dnů.

Země původu: Česká republika

Expirace: Spotřebujte do data uvedeného na obalu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: