Získejte slevu 15 % na první nákup! Stačí se registrovat.
Neohodnoceno

Chia pudink kakaový s meruňkovým rozvarem a müsli 230 g

Máte rádi klasický pudink a jeho konzistenci nebo kakaovou chuť? Právě vás mile překvapí tahle netradiční pochoutka. Vaše chuťové pohárky jistě zaplesají, tak směle do toho!

V čem chia pudink vyniká?

  • Svačina, co vás zasytí, a ještě k tomu je zdravá.
  • Pořádná porce vlákniny, která vám bude chutnat.
  • Speciální metodou připravené a pečené ovesné vločky a poctivý meruňkový rozvar uvnitř.


Ideální jako součást snídaně nebo větší svačina.

Garantovaná doba expirace 6 dní.

Skladem
59 Kč
Kategorie: Objednat jídlo
Chod: Snídaně, Svačina
Peblo produkty: Chia pudink

Základ kakaového pudinku tvoří chia semínka, která jsou považována za poklad aztéckých běžců a bohatý zdroj energie. Pudink je vyladěný naším meruňkovým rozvarem a pečenými ovesnými vločkami. Vločky pečeme na olivovém oleji s medem přímo od včelaře a dáváme si při tom záležet, abychom dodrželi správnou teplotu. Jen tak se zachovají pozitivní účinky nenasycených mastných kyselin obsažených v oleji. Meruňky dodají příjemnou kyselost. Nakonec jsme přisypali brusinky a kousky kokosu a vám už stačí jen odklopit víčko a začít si vychutnávat.  

Složení: 65 % CHIA PUDINK KAKAOVÝ (MLÉKO POLOTUČNÉ, 11 % semena chia (Salvia hispanica), 4 % kakao, cukr), 17 % meruňkový rozvar (76 % meruňky, cukr třtinový, želatina, kyselina citronová), 15 % PEČENÉ OVESNÉ VLOČKY MEDOVÉ Peblo (80 % OVESNÉ VLOČKY, 13 % med, olivový olej), klikva velkoplodá, kokosové zlomky natural.

Alergeny: Obsahuje lepek, mléko a výrobky z něj. 

Nutriční hodnoty na 100 g výrobku: Energetická hodnota: 772 kJ / Tuky: 6,0 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 1,5 g / Sacharidy 24 g, z toho cukry: 12 g / Vláknina: 5,7 g / Bílkoviny: 6,0 g / Sůl: 0,06  g. 

Skladování: Skladujte při teplotě 1 °C až 4 °C. Po otevření ihned spotřebujte. Neklopit.

Země původu: Česká republika

Expirace: Spotřebujte do data uvedeného na obalu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: