Získejte slevu 15 % na první nákup! Stačí se registrovat.
2 hodnocení

Krůtí burger sous-vide s pažitkovým dipem 360 g (dvojporce)

Mleté krůtí maso není zrovna nejobvyklejší, tohle si ale rozhodně zamilujete! Tak k jaké příloze si ho oblíbíte?

V čem maso s dipem vyniká?

  • Šťavnaté maso připravené speciální technologií sous-vide, stačí ho jen ohřát.
  • Odlehčený dip s jogurtovým základem.
  • S oblíbenou přílohou vytvoříte hlavní jídlo během pár minut.


2 porce v balení.

Garantovaná doba expirace 14 dní.

Inspirativní recepty pro tento produkt:

KRŮTÍ BURGER SOUS-VIDE S PEČENÝMI BRAMBORY, CIBULKOU A KOPREM

KRŮTÍ BURGER SOUS-VIDE S PAŽITKOVÝM DIPEM

Další inspirativní recepty najdete ZDE.

Skladem
199 Kč
Kategorie: Objednat jídlo
Peblo produkty: Sous-vide masa

Představte si čerstvé, lehce okořeněné masíčko, které se ve vakuovém obalu ponoří do vody a tam se několik hodin za nízké konstantní teploty nadnáší, dokud se nezačne úplně rozpadat. Mleté krůtí maso je připravované metodou sous-vide, při které si zachová maximální množství prospěšných živin, přirozenou chuť, a navíc zůstává krásně šťavnaté. Ke krůtímu burgeru jsme přidali voňavý pažitkový dip a je na vás, jakým způsobem si na něm pochutnáte. Je určený k okamžitému použití za studena i za tepla a výborný je třeba s pečenými bramborami nebo těstovinami.

Složení: 83 % krůtí burger (99 % krůtí stehno bez kosti, sůl, pepř mletý černý), 17 % PAŽITKOVÝ DIP (SMETANA ZAKYSANÁ (15 % tuku), JOGURT BÍLÝ FARMÁŘSKÝ (3,5 % tuku), med, šťáva citrónová, 3 % pažitka, sůl, pepř mletý černý). Sáček s masem obsahuje šťávu, která přirozeně vzniká z masa během tepelné úpravy sous-vide. Alergeny: Obsahuje lepek, hořčici, mléko a výrobky z něj.

Alergeny: Obsahuje mléko a výrobky z něj.

Skladujte při teplotě 1 °C až 4 °C. Po otevření ihned spotřebujte.

Expirace: Spotřebujte do data uvedeného na obalu.

Země původu: Česká republika

Nutriční hodnoty na 100 g potraviny: energetická hodnota 610 kJ, tuky 7,1 g, z toho nasycené mastné kyseliny 2,2 g, sacharidy 2,0 g, z toho cukry 1,7 g, vláknina 0,1 g, bílkoviny 18 g, sůl 0,97 g.

Doporučený způsob ohřevu: V hrnci: Maso v sáčku vložíme na 3 min do horké vodní lázně. V mikrovlnné troubě: Maso v sáčku ohříváme 1 min na 700 W. Maso neohříváme déle, než je nutné pro dosažení dostatečného prohřátí, abychom ho zbytečně nevysušili. Ohřáté maso servírujeme s dipem a volitelnou přílohou. Doba ohřevu se může lišit dle použitého zařízení.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: