Získejte slevu 15 % na první nákup! Stačí se registrovat.
Neohodnoceno

Krůtí burger sous-vide s pečenými brambory a cibulkou

Set obsahuje:

  • Peblo krůtí burger sous-vide 2x 150 g
  • Peblo pažitkový dip 60 g
  • brambory min. 560 g
  • červenou cibuli min. 80 g

 

Čas přípravy: 15 minut

Počet porcí: 2 porce

Trvanlivost: 7 dní

Nutriční hodnoty na 1 porci:

energie: 2364 kj | bílkoviny: 41 g | sacharidy: 63 g | tuky: 22 g

Skladem
299 Kč
Kategorie: Objednat jídlo
Doba přípravy: 15 minut
Chod: Hlavní jídlo
Počet porcí: 2 porce
Typ jídla: Maso
Krůtí burger sous vide s pečenými brambory cibulkou a koprem rychle recepty rychly obed 1500x1000
Novinka 2 porce

Expirace:

Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu (trvanlivost jednotlivých komponentů se může lišit a je vždy uvedena na výrobku, na čerstvé ovoce a zeleninu se trvanlivost nevztahuje).

 

Složení a nutriční hodnoty:

 

Peblo krůtí burger sous-vide:

  • Složení: 99 % krůtí stehno bez kosti, sůl, pepř mletý černý. Sáček s masem obsahuje šťávu, která přirozeně vzniká z masa během tepelné úpravy sous-vide.
  • Nutriční hodnoty na 100 g výrobku: Energetická hodnota: 614 kJ / Tuky: 6,7 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 1,5 g / Sacharidy 0,1 g, z toho cukry: 0 g / Vláknina: 0 g / Bílkoviny: 21 g / Sůl: 0,87 g.
  • Skladování: Skladujte při teplotě 1 °C až 4 °C. Po otevření spotřebujte do 24 hod.
  • Datum spotřeby je uvedeno na výrobku.

 

Peblo pažitkový dip:

  • Složení: SMETANA ZAKYSANÁ (15 % tuku), JOGURT BÍLÝ FARMÁŘSKÝ (3,5 % tuku), med, šťáva citrónová, 3 % pažitka, sůl, pepř mletý černý.
  • Alergeny: Mléko.
  • Nutriční hodnoty na 100 g výrobku: Energetická hodnota: 588 kJ / Tuky: 9,2 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 5,7 g / Sacharidy 11 g, z toho cukry: 10 g / Vláknina: 0,5 g / Bílkoviny: 3,1 g / Sůl: 1,4 g.
  • Skladování: Skladujte při teplotě 1 °C až 4 °C. Po otevření spotřebujte do 24 hod.
  • Datum spotřeby je uvedeno na výrobku.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: