Pečené ovesné vločky skořicové 400 g

2 hodnocení
 
Efekt lupa
 
  • 1 z 2

„Mmm, vůně skořice“, pomysleli jste si? Existuje vůbec někdo, kdo by tuhle vůni neměl rád? Doufáme, že ne, protože tyhle vločky jsou naprosto fantastické!

V čem vločky vynikají?

  • Jsou pečeny s medem a na olivovém oleji za správné teploty.
  • Jejich chuť skvěle doplní vaši snídani nebo svačinu.
  • Prošly speciální metodou výroby, která je odlišná od ostatních na trhu dostupných vloček.

 

6 porcí v balení.

Inspirativní recepty pro tento produkt:

SKOŘICOVÉ VLOČKY S JOGURTEM, JABLKEM A OŘECHY

SKOŘICOVÉ VLOČKY S MLÉČNÝM NÁPOJEM, ŠVESTKAMI A OŘECHY

Další inspirativní recepty najdete ZDE.

Dostupnost Skladem
Cena 81,74 Kč bez DPH
94 Kč    
Kód produktu 104
Kategorie Pečené ovesné vločky & müsli
 

Tyto vločky z českého ovsa zapékáme s olivovým olejem, medem a nakonec kořeníme skořicí, která se v době antiky cenila zlatem a byla považována za vhodný dar pro monarchy. Její zdroj se dokonce dlouhou dobu mezi obchodníky s kořením tajil, to aby si na skořici mezi sebou zachovali monopol. Vločky upravujeme speciální metodou, kdy zachováváme přirozenou podobu zrna a mačkáme ho těsně před pečením, aby bylo co nejčerstvější. Potom je pečeme na olivovém oleji a dáváme si při tom záležet na dodržení správné teploty. Jen tak se zachovává jeho chuť a tím i pozitivní účinky nenasycených mastných kyselin v něm obsažených. Zkombinujte vločky s mléčným výrobkem a ovocem a vytvořte si chuťově i nutričně vyladěnou snídani.

Pečené ovesné vločky skořicové 400 g

Složení: 84 % OVESNÉ VLOČKY, 8 % med, olej olivový rafinovaný, 1 % skořice.

Alergeny: Obsahuje lepek.

Skladujte v suchu. Chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření uchovejte ve vzduchotěsném obalu.

Země původu: Česká republika

Nutriční hodnoty na 100 g potraviny: energetická hodnota 1716 kJ, tuky 13 g, z toho nasycené mastné kyseliny 1,8 g, sacharidy 56 g, z toho cukry 7,8 g, vláknina 12 g, bílkoviny 12 g, sůl 0 g.

Expirace: Spotřebujte do data uvedeného na obalu.

Hmotnost 0.4 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: