Naše pečené vločky z českého ovsa upravujeme speciální metodou, kdy zachováváme přirozenou podobu zrna a mačkáme ho těsně před pečením, aby bylo co nejčerstvější. Vločky potom pečeme na olivovém oleji a dáváme si při tom záležet na dodržení správné teploty. Jen tak se zachová jeho chuť i pozitivní účinky nenasycených mastných kyselin v něm obsažených. Vločky jsou zapečené s medem, který měli v oblibě naši předkové již před 8000 lety, soudě podle jeskynních maleb objevených na stěně Pavoučí jeskyně poblíž Valencie. Do vloček jsme navíc přidali 60% čokoládu, kterou dovážíme až z Francie. Dlouho jsme hledali kvalitní čokoládové kousky, které by se okamžitě nerozpustily, které jsou tak akorát křupavé a hlavně chutné. Nakonec se povedlo a výsledek je famózní. Přesvědčte se sami.