Asijský vegan burger

Suroviny:

Náplň:

  • 1 jarní cibulka
  • 2 žemle na hot dog (bagety)

Hrachový burger (hracháč, veganier, Peaburger)

 

Dip z řapíkatého celeru:

  • ½ Řapíkatého celeru bez listů
  • 1 zakysaná smetana z kokosového mléka
  • 3 lžíce veganské rybí omáčky
  • 1 špetka mletého chilli
  • 2 lžíce třtinového cukru
  • šťáva z 1 limety

 

Restované karotkové juliane:

  • 1 Velká karotka
  • 1 lžíce rostlinného oleje
  • 1lžíce sójové omáčky
  • 1 lžička třtinového cukru
  • 1 kus čerstvého zázvoru o velikosti palce
  • 1 lžička octa
  • 1 lžíce černého nebo zlatého sezamu
  • 1 lžíce sezamového oleje
Položka byla vyprodána…
Objednáno
1 Kč
Kategorie: Recepty
Položka byla vyprodána…

Jak na to?

 

Zelí, mrkev a červenou cibuli nakrájíme na proužky, zakápneme citronem, lehce osolíme a přidáme majonézu. Necháme chvilku odstát. Hracháč opečeme na pánvičce a nakrájíme na proužky. Rozkrojenou žemli potřeme majonézou a hořčicí, naskládáme coleslaw a hracháč. jako poslední posypeme hot dog jarní cibulku.