Jáhlový knedlík s vejcem a slaninou

Suroviny:

  • 1 jáhlový knedlík
  • 30 g cibule
  • 30 g anglická slanina
  • 10 g máslo
  • 3 vejce
  • sůl
  • pepř
  • pažitka
  • kyselá okurka
Položka byla vyprodána…
Objednáno
1 Kč
Kategorie: Recepty
Položka byla vyprodána…

Jak na to?

Na rozpuštěné máslo dáme restovat na nudličky nakrájenou slaninu.  

Když slanina začne pouštět tuk, přidáme na jemno nakrájenou cibulku. 

Nasledně přidáme na kostky nakrájený knedlík a společně vše opékáme dozlatova.  

Přidáme vajíčka a restujeme do požadované tuhosti vajíček (tak jak má každý rád.)  

Nakonec osolíme a opepříme. Podáváme posypané čerstvou pažitkou, doplněné kyslou okurkou.