Pad Thai

Suroviny:

Curry:

Hrachový burger (hracháč, veganier, Peaburger)

Obloha:

  • Smažená cibulka
  • Koriandr
  • Kešu oříšky lehce přesekané
  • Jarní cibulky nakrájené na kolečka
Položka byla vyprodána…
Objednáno
1 Kč
Kategorie: Recepty
Položka byla vyprodána…

Jak na to?

1. Hracháč nakrájíme na proužky a v misce smícháme s 1/3 pad thai omáčky a olejem. Rozložíme na plech s pečícím papírem a pečeme do křupava na 190 stupňů.

2. Rýžové nudle zalijeme vroucí vodou tak aby byly ponořené a necháme je změknout cca 15-20 minut.

3. Měkké nudle scedíme a pokapeme olejem.

4. Česnek a zázvor nakrájíme nadrobno a zatím dáme stranou. Cibuli a mrkev nakrájíme na tenké nudličky.

5. Na rozpálenou pánvičku nalijeme olej, přidáme česnek a zázvor, lehce orestujeme.

6. Přihodíme mrkev a cibuli. Vše společně restujeme do té doby, aby mrkev byla měkká a stále křupavá.

7. Přidáme nudle promícháme se zeleninou.

8. Nakonec zalijeme omáčkou, důkladně promícháme a můžeme servírovat na talíř.

9. Na nandané nudle přidáme koriandr, arašídy a smaženou cibulku.