1 hodnocení

Thajské kari

Suroviny:

Curry:

Hrachový burger (hracháč, veganier, Peaburger)

Jasmínová rýže:

  • 1 hrnek Jasmínová rýže
  • 1a ½ hrnku Vody
  • 1 špetka soli

Obloha:

  • Koriandr
  • Smažená cibulka
Položka byla vyprodána…
Objednáno
1 Kč
Kategorie: Recepty
Položka byla vyprodána…

Jak na to?

Na rozpálený olej dáme pomalu restovat červenou karí pastu vhodná je třeba ta na našem eshopu. poté přidáme na kostky nakrájenou zeleninu a polovinu celé limety ideální je do orestované zeleniny vymačkat šťávu z limety ale hoďte tam i tu vymačkanou limetu kůra má skvělé aroma, přidáme rybí omáčku a necháme odpařit a zalijeme kokosovým mlékem, svařujeme než je zelenina ideálně měkká – tedy na skus a zárověň omáčka dostatečně hustá. Nyní přichází čas na přidání hracháče, malé hracháčky vložte do omáčky jen tak vykoupat než se prohřejí, pak ihned podávejte třeba s jasmínovou rýží, smaženou cibulkou a čerstvým koriandrem.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: