Hovězí burger sous-vide s celozrnnou bulkou a hořčičným dipem 300 g

4 hodnocení
 
Efekt lupa
 
  • 1 z 3

Sestavte si sous-vide burger podle vašich představ. K dokonalé chuti vám pomůže naše lahodné, křehké a šťavnaté maso, jehož tajemství spočívá v úpravě šetrnou metodou sous-vide, díky které si zachová maximální množství prospěšných živin. Maso je již hotové a vy tak máte více času na vychutnání svého burgeru. 

Garantovaná doba expirace 14 dní.

Inspirativní recept pro tento produkt:

HOVĚZÍ BURGER SOUS-VIDE S HOŘČIČNÝM DIPEM

Další inspirativní recepty najdete ZDE.

Dostupnost Skladem
Cena 134,78 Kč bez DPH
155 Kč    
Kód produktu 200
Kategorie Masa
 

Hovězí burger sous-vide s celozrnnou bulkou a hořčičným dipem 300 g

Složení: 50 % hovězí burger (99 % krk hovězí, sůl, pepř mletý černý), 40 % BULKA CELOZRNNÁ Peblo (62 % MOUKA PŠENIČNÁ CELOZRNNÁ, 15 % MOUKA PŠENIČNÁ HLADKÁ, zlepšující přípravek (MOUKA PŠENIČNÁ, PŠENIČNÝ LEPEK, cukr, emulgátory (E481, E471, E472e), E170, E300, enzymy), droždí, cukr, sůl, olej řepkový), 10 % HOŘČIČNÝ DIP Peblo (JOGURT BÍLÝ FARMÁŘSKÝ (3,5 % tuku), 21 % HOŘČICE HRUBOZRNNÁ (ocet kvasný lihový, HOŘČIČNÉ SEMÍNKO, voda, sůl, bílé víno, cukr, přírodní aroma, regulátor kyselosti kyselina mléčná), 21 % HOŘČICE DIJONSKÁ (voda, HOŘČIČNÉ SEMÍNKO, ocet, cukr, sůl, šťáva citronová, sůl, pepř černý celý), med, sůl). Sáček s masem obsahuje šťávu, která přirozeně vzniká z masa během tepelné úpravy sous-vide.

Alergeny: Obsahuje lepek, hořčici, mléko a výrobky z něj.

Nutriční hodnoty na 100 g potraviny: energetická hodnota 892 kJ, tuky 7,9 g, z toho nasycené mastné kyseliny 3,8 g, sacharidy 19 g, z toho cukry 2,8 g, vláknina 1,8 g, bílkoviny 16 g, sůl 1,5 g.

Doporučený způsob ohřevu a přípravy: V hrnci: Maso v sáčku vložíme na 3 min do horké vodní lázně. V mikrovlnné troubě: Maso v sáčku ohříváme 1 min na 700 W. Na pánvi: Bulku podélně rozřízneme a spodní stranu obou částí opečeme na pánvi do křupava. Maso ani bulku neohříváme déle, než je nutné pro dosažení dostatečného prohřátí, abychom je zbytečně nevysušili. Ohřáté maso servírujeme s opečenou bulkou, volitelnou čerstvou zeleninou a dipem. Doba ohřevu se může lišit dle použitého zařízení.

Skladujte při teplotě 1 °C až 4 °C. Po otevření ihned spotřebujte.

Expirace: Spotřebujte do data uvedeného na obalu.

Země původu: Česká republika

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: