Hovězí burger sous-vide s hořčičným dipem 360 g (dvojporce)
Hovězí burger sous-vide s hořčičným dipem
Sendvič, burger, bageta, pečené brambory, tortilla, pita. Tomu všemu chybí k dokonalosti šťavnaté maso a dip! Burger s hořčičným dipem je na to jako stvořený. Stačí sáhnout do lednice pro tuhle dobrotu a za pár minut je jídlo na světě!
V čem maso a dip vyniká?
- Šťavnaté maso připravené speciální technologií sous-vide, stačí ho jen ohřát.
- Dokonale chuťově vyladěný dip s jogurtovým základem.
- Není potřeba dlouhá příprava masa, za pár minut máte jídlo na stole.
2 porce v balení.
Garantovaná doba expirace 14 dní.
Inspirativní recepty pro tento produkt:
PITA CHLÉB S HOVĚZÍM BURGEREM SOUS-VIDE SE SALÁTKEM Z RAJČAT, ČERVENÉ CIBULE A PETRŽELKY
HOVĚZÍ BURGER SOUS-VIDE S HOŘČIČNÝM DIPEM
Další inspirativní recepty najdete ZDE.
Kategorie: | Sous-vide masa |
---|---|
Peblo produkty: | Sous-vide masa |
Představte si čerstvé, lehce okořeněné masíčko, které se ve vakuovém obalu ponoří do vody a tam se několik hodin za nízké konstantní teploty nadnáší, dokud se nezačne úplně rozpadat. Mleté hovězí maso je připravované metodou sous-vide, při které si zachová maximální množství prospěšných živin, přirozenou chuť, a navíc zůstává krásně šťavnaté. K hovězímu burgeru jsme přidali voňavý a chuťově dokonale vyladěný hořčičný dip. Teď už je jen na vás, jakým způsobem si na něm pochutnáte. Je určený k okamžitému použití za studena i za tepla a výborný je třeba s pečenými bramborami nebo v salátu.
Složení: 83 % hovězí burger (99 % krk hovězí, sůl, pepř mletý černý), 17 % HOŘČIČNÝ DIP Peblo (JOGURT BÍLÝ FARMÁŘSKÝ (3,5 % tuku), 21 % HOŘČICE HRUBOZRNNÁ (ocet kvasný lihový, HOŘČIČNÉ SEMÍNKO, voda, sůl, bílé víno, cukr, přírodní aroma, regulátor kyselosti kyselina mléčná), 21 % HOŘČICE DIJONSKÁ (voda, HOŘČIČNÉ SEMÍNKO, ocet, cukr, sůl, šťáva citronová, sůl, pepř černý celý), med, sůl). Sáček s masem obsahuje šťávu, která přirozeně vzniká z masa během tepelné úpravy sous-vide.
Alergeny: Obsahuje lepek, hořčici, mléko a výrobky z něj.
Skladujte při teplotě 1 °C až 4 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Expirace: Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Země původu: Česká republika
Nutriční hodnoty na 100 g potraviny: energetická hodnota 761 kJ, tuky 11 g, z toho nasycené mastné kyseliny 5,2 g, sacharidy 3,1 g, z toho cukry 2,9 g, vláknina 0,2 g, bílkoviny 18 g, sůl 1,5 g.
Doporučený způsob ohřevu: V hrnci: Maso v sáčku vložíme na 3 min do horké vodní lázně. V mikrovlnné troubě: Maso v sáčku ohříváme 1 min na 700 W. Maso neohříváme déle, než je nutné pro dosažení dostatečného prohřátí, abychom ho zbytečně nevysušili. Ohřáté maso servírujeme s dipem a volitelnou přílohou. Doba ohřevu se může lišit dle použitého zařízení.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.